Opinii

Sărbătoarea Teilor de la Luncavița, ediția a XVII-a!

Ajunsă la cea de-a XVII-a ediție, Sărbătoarea Teilor de la Luncavița este, cu siguranță, una dintre manifestările tradiționale ale comunității tulcene. Este, totodată, și un moment de sărbătoare a locuitorilor comunei care sunt așteptați cu mic, cu mare să petreacă alături de invitați speciali și să se bucure de surprizele pregătite de reprezentanții administrației locale din Luncavița.

Astfel, pe 2 iulie (duminică), începând cu orele 14.00 toată lumea este invitată să participe la Sărbătoarea Teilor ce se va desfășura între Luncavița și Rachelu (E78). Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Luncavița, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și Asociația cultural-sportivă ”Partizanul”.
Pe scenă vor urca Adriana Ochișanu, Marius Brutaru, Lora & Band, Lavinia, Steliana Sima, Diana Bișinicu, Paula Amelian, Soprana Laura Eftimie, Baritonul Marius Eftimie, Laura Feraru, Ansamblul Baladele Deltei – Tulcea, Phoenix Ministar – Luncavița, Ghiocel de la Luncavița, Ansamblul elen Odyssea, Andantino din Luncavița.
”Muncim împreună, mai sunt foarte multe de rezolvat împreună, însă în același timp ne sărbătorim și ne păstram tradițiile! Avem nevoie de Sărbătoarea Teilor, avem nevoie de Moșoaie și de toate celelalte părți ale tradițiilor noastre luncăvițene, pentru că doar cu ele ne pansăm și ne alinăm sufletele tocite și rănite în greutățile vieții” , declara primarul comunei, Ilie Ștefan.
Cei prezenți la sărbătoare vor putea gusta mâncăruri cu specific local preparate de gospodinele satului, vor putea vizita expoziția cu vânzare a produselor cu specific local (miere, împletituri, țesături, băuturi, brânzeturi, pește etc.), iar cei mici se vor bucura de diferitele jocuri destinate lor.
Seara se va încheia cu tradiționalul foc de artificii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top