Opinii

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din comuna Cumpăna

Administrația publică locală a comunei constănțene Cumpăna a anunțat reluarea lucrărilor de execuție a proiectului de modernizare drumuri. Este vorba de lucrări pe 12,7 km de drumuri intravilane, în total 36 de străzi vor fi amenajate la standarde europene.
Proiectul are o valoare de 9,45 milioane de lei (fără TVA), fiind finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările au demarat în luna martie 2016.

Concret, sunt vizate străzile Ciocârliei, Păpădiei, Lujerului, T. Maiorescu, Antenelor, Ion Vodă, Iederei, Migdalului, Prel. Migdalului, Canalului, N. Titulescu, T. Vladimirescu, I. G. Duca, Viforului, Prel. Canalului, Padeş, Răscoalei, Al. Lăpuşneanu, Ştefan cel Mare, D. Cantemir, Burebista, Salcâmului, M. Eminescu, G. Enescu, Th. Palade, L. Rebreanu, I. Creangă, V. Cârlova, N. Labiş, I. A. Basarabescu, I. C. Brâncoveanu, Dealul Spirii, Aleea Dealul Spirii, Th. Aman, Trandafirilor și Crizantemei.
Prin finanțarea acestei investiții se va reglementa circulația din comuna Cumpăna, asigurându-se legătura acestor zone cu restul comunei şi accesul mijloacelor de transport utilitar (pompieri, salvare, etc.). Prin modernizarea străzilor propuse din localitatea Cumpăna, se vor îmbunătăți condițiile de desfășurare a traficului auto și factorii de mediu. Printre obiectivele investiţiei se numără și îmbunătățirea condițiilor de transport pentru bunuri şi persoane, îmbunătățirea factorilor de mediu, îmbunătățirea administrării infrastructurii, creșterea investițiilor în zonă, reducerea numărului de accidente, reducerea numărului de îmbolnăviri, economii din scăderea costului de exploatare, economii din scăderea timpului de parcurs.
Lucrările la infrastructura rutieră a comunei Cumpăna reprezintă un punct important aflat pe agenda primarului Mariana Gâju. În paralel cu modernizarea celor 36 de străzi prinse în proiectul finanțat prin PNDL, administrația locală efectuează și lucrări de modernizare și asfaltare a 1,4 km de drumuri. De data aceasta este vorba de străzile Mioriței, Vlad Țepeș și Narcisei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top