Opinii

Consiliul Local Fântânele a stabilit cuantumul ajutoarelor pentru elevi și studenți

Reprezentanții administrației publice locale din Fântânele au pe agenda de lucru mai multe măsuri care să determine sporirea calității învățământului din comună. Dacă prima zi de școală le-a adus celor 150 de elevi uniforme noi, oferite gratuit de către primărie, iată că în ședința de Consiliu Local s-a decis și cuantumul burselor oferite școlarilor.

La inițiativa primarului comunei Fântânele, Gheorghe Popescu, s-a decis acordarea sumei de 300 de lei elevilor de clasa a VIII-a care au luat examenul de capacitate și 600 de lei elevilor de clasa a XII-a care au luat examenul de bacalaureat.
De asemenea, s-a aprobat acordarea de „ajutoare financiare studenților cu domiciliul în Comuna Fântânele în sumă de 300 lei, lunar”. Nici elevii proveniți din familii nevoiașe nu au fost uitați de administrația publică locală, CL hotărând acordarea de ajutoare financiare elevilor de liceu din familii defavorizate conform art. 85 din Legii nr. 1/2011 a Educației Naționale.
Pentru a beneficia de premierele și ajutoarele financiare toți elevii și studenții trebuie să aibă domiciliul pe raza comunei și să depună anumite acte justificative la compartimentul Financiar – Contabil din cadrul Primăriei Fântânele.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top