Fără categorie

“Rotary Pontus Euxinus” a oferit cadouri pentru copiii din Cumpăna

Primăria Cumpăna a fost gazda unui eveniment în cadrul căruia Moș Crăciun a dat daruri pentru zece copii din localitate, ce provin din familii cu posibilităţi financiare reduse, dar care au rezultate deosebite la învăţătură. Cadourile au fost oferite de către reprezentanți ai organizației “Rotary Pontus Euxinus”. Copiii au spus poezii și au intonat colinde pentru a-l convinge pe Moșul să le ofere cadouri. Instalat sub bradul natural înalt de zece metri, decorat cu globuri și beteală, amplasat în holul Primăriei, Moșul nu s-a lăsat rugat prea mult şi a împărțit tuturor daruri.

 După eveniment, Primarul Mariana Gâju i-a invitat pe reprezentanții Rotary să își scrie impresiile în Cartea de Onoare a comunei Cumpăna.

„Vreau să mulțumesc Rotary Pontus Euxinus pentru această inițiativă, de a bucura câțiva copii defavorizați din comuna noastră. Pot spune că această organizație este un partener tradițional, de nădejde al administrației publice locale și al comunității noastre. Sunt sigură că și pe viitor acești oameni ne vor susține. Țin să le mulțumesc și colegilor din primărie care astăzi, într-o zi de duminică, au venit la serviciu pentru acest eveniment. Vă urez tuturor Sărbători Fericite!”, a spus Mariana Gaju.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top