Fără categorie

Consiliul Judeţean Tulcea recunoaşte că este singurul responsabil de situaţia Spitalului Judeţean

Primăria Tulcea a postat pe contul de Facebook o adresă a Consiliului Județean Tulcea, din care reiese că CJ Tulcea este singur responsabil de situația Spitalului Județean. Adresa, semnată de preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, constituie răspunsul la o petiţie adresată de un cetăţean. În acest fel, se demontează dezinformările propagate în spaţiul public în ultimele săptămâni, prin care se încerca acreditarea ideii că Primăria  Tulcea ar fi de vină pentru situaţia deplorabilă a spitalului. (click pe foto pentru a mări imaginea)
Referitor la aspectele sesizate privind situaţia secțiilor de pediatrie şi de urgențe, CJ Tulcea comunică că este direct răspunzătoare de ce se întâmplă în spital, şi că problemele semnalate au fost discutate în cadrul Consiliului Județean Tulcea. În încheiere, semnatarul petiţiei este asigurat de faptul că Consiliul Judeţean (şi nu altă instituţie) are îndatorirea de a găsi soluţii pentru îmbunătăţirea situaţiei de la Spitalul Judeţean.

 Redăm, în continuare, comunicatul postat pe Facebook:

„Spre informarea corecta a tulcenilor publicam in facsimil adresa de raspuns a Consiliului Judetean Tulcea catre un locuitor al municipiului Tulcea si spre stiinta Primariei Municipiului Tulcea, de unde reiese clar ca responsabilitatea functionarii Spitalului Judetean Tulcea apartine in exclusivitate Consiliului Judetean Tulcea prin conducatorul acestei institutii,domnul presedinte Horia Teodorescu.
Orice incercare de a responsabiliza Primaria Municipiului Tulcea in aceasta problema nu are nici o baza legala.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top