Fără categorie

Heineken Constanţa, garanţia calităţii

O fabrică de bere ultra-modernă, cu porţile deschise

Peste 1200 de constănţeni au avut ocazia de a vizita Fabrica de Bere Heineken Constanţa, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, având posibilitatea de a vedea cum se produce cea mai populară băutură din România şi nu numai. A fost pentru al doilea an consecutiv când Heineken Constanţa şi-a deschis porţile pentru publicul larg, dar faţă de acţiunea de anul trecut, numărul vizitatorilor a fost unul mult mai mare. Oaspeţilor (ghidaţi impecabil de către angajaţii instituţiei), le-au fost prezentaţi absolut toţi paşii procesului de fabricaţie, ei aflând astfel cât de complexă este această acţiune de producere, finalizată în cele din urmă într-o simplă sticlă de jumătate de litru.

Astfel, angajaţii Heineken Constanţa le-au explicat vizitatorilor cum se macină malţul din orz, cum se face filtrarea mustului de malţ sau cum se adaugă hameiul pentru obţinerea aromei şi a acelui inconfundabil gust amărui. Răcirea mustului, însămânţarea sa cu drojdie de bere, procesul de fermentare sau filtrarea berii mature au fost celelalte proceduri la care oaspeţii Heineken Constanţa au putut asista. Cel mai interesant moment a fost însă, cu siguranţă, cel al fazei de îmbuteliere, procedeu realizat cu ajutorul unor aparate ultra-moderne. De altfel, întreaga asistenţă a putut vedea că dotările tehnice ale fabricii sunt de ultimă oră şi că întreaga activitate de producţie este atent supravegheată şi se dsfăşoară în condiţii maxime de profesionalism şi siguranţă. Directorul tehnic al fabricii Adrian Babu a ţinut să menţioneze că totul se petrece respectându-se valorile: „Respect pentru Oameni, Respect pentru Mediu, Bucurie şi Pasiune pentru Calitate”. Heineken Constanţa este una dintre cele patru fabrici din România (alături de Miercurea Ciuc, Craiova şi Târgu Mureş) ale celebrului Grup, cunoscut ca fiind cel mai mare producător de bere din Europa. Heineken România deţine cel mai diversificat portofoliu de mărci, care acoperă toate segmentele pieţei de bere. Fabrica de bere din Constanţa a luat naştere în 1970 iar din anul 2003 a devenit parte a Grupului Heineken.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top