Fără categorie

9000 euro stransi in cadrul celei da-a doua editii a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizata cu sustinerea Ambasadei Olandei la Bucuresti

120 de persoane, reprezentanti ai peste 22 de companii au ales sa petreaca miercuri seara, la Palatul Bragadiru o seara caritabila in beneficiul Fundatiei CliniClowns – Eureko, UTI, Rompetrol, ING, Pachiu si Asociatii, Heineken, Vodafone,Deloitte, FiscContConsult, Heid, Rbo Bank, Top Factoring, Bulboaca si Asociatii, Phillips, Cobuz si Asociatii, Itella, Unicredit Leasing, Aegon, KFC etc.

image

Astfel, reprezentantii celor mai importante comanii din Romania s-au bucurat de atmosfera speciala oferita de MC-ul serii , Luana Ibacka, de recitalul de muzica latina oferit de columbianul Fabian Sanchez si formatia sa; In contextul unui eveniment exclusivist, cei prezenti au admirat o spectaculoasa prezentare de moda realizata de Casa de Moda Choices si Ambrosya Beauty Center; inedit a fost faptul ca manechinele profesioniste su fost insotite pe scena de copilasi care au prezentat publicului tinute business in miniatura. Seara a fost animata de copii…

120 de persoane, reprezentanti ai peste 22 de companii au ales sa petreaca miercuri seara, la Palatul Bragadiru o seara caritabila in beneficiul Fundatiei CliniClowns – Eureko, UTI, Rompetrol, ING, Pachiu si Asociatii, Heineken, Vodafone,Deloitte, FiscContConsult, Heid, Rbo Bank, Top Factoring, Bulboaca si Asociatii, Phillips, Cobuz si Asociatii, Itella, Unicredit Leasing, Aegon, KFC etc.

image

Astfel, reprezentantii celor mai importante comanii din Romania s-au bucurat de atmosfera speciala oferita de MC-ul serii , Luana Ibacka, de recitalul de muzica latina oferit de columbianul Fabian Sanchez si formatia sa; In contextul unui eveniment exclusivist, cei prezenti au admirat o spectaculoasa prezentare de moda realizata de Casa de Moda Choices si Ambrosya Beauty Center; inedit a fost faptul ca manechinele profesioniste su fost insotite pe scena de copilasi care au prezentat publicului tinute business in miniatura. Seara a fost animata de copii dansatori profesionisti ai clubului Pygmalion care au oferit un spectacol dinamic, invitand publicul la dans.

Fondurile s-au strans din vanzarea locurilor la masa la un prêt de 150 euro de participant. Venituri le suplimentare au fost obtinute in urma unor licitatii organizate pentru 2 obiecte cu adevarat deosebite – o sculptura impresionanta donata fundatiei de catre Bell’agio Casa, licitata la pretul de 300 de euro si un spectaculos tablou, realizat special pentru fundatie de catre pictorul Costin Craioveanu, licitat la 500 de euro.

“CliniClowns Romania se dezvolta cu pasi mici si siguri. Anul acesta am resusit sa aducem zambete in randul copiilor spitalizati din inca doua orase mari din tara, Timisoara si Iasi. Acest lucru a fost posibil datorita pertenerilor traditionali, Eureko si Vodafone. De asemenea, a fost o surpriza deosebita pentru noi sa revedem in aceasta seara, reprezentanti ai companiilor care ne-au onorat cu prezenta dumnealor si la prima editie a Galei Cliniclowns de anul trecut. Este inca o dovada ca misiunea noastra este apreciata si acesti oameni au devenit sustinatorii Terapiei prin zambet dezvoltata de CliniClowns Romania” – a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager CliniClowns Romania.

Despre CliniClowns Romania:

CliniClowns si-a inceput activitatea in Romania in anul 1995, la initiativa dnei. dr. Alexandra Zugravescu, functionand ca proiect sub egida UNITER si cu sprijinul Fundatiei CliniClowns Olanda in calitate de sponsor principal.

In anul 2008, CliniClowns s-a transformat in Fundatia CliniClowns Romania, fundatie non-profit de sine statatoare ce isi continua activitatea in patru spitale din Bucuresti (Grigore Alexandrescu, IOMC, Fundeni si Budimex), iar din luna decembrie a anului 2009 si in Brasov.

Nume: Martin Ruxandra
Companie: CliniClowns Romania
E-mail:
Website: www.cliniclowns.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top