Fără categorie

9 Mai, dubl semnificaie la romni

„Independena de stat a Romniei din 9 mai 1877 a reprezentat un tribut de jertf i snge, care a constituit fundamentul dezvoltrii Romniei moderne. Din pcate, astzi, comemorarea acelor zile de eroism este eclipsat de lucruri mercantile i strine de spiritul de cinstire i respect pentru trecutul poporului nostru, reflectate n mass media romneasc”.

Dumitru Brneanu,

Vicepreedinte al Consiliului Judeean Bacu… „Independena de stat a Romniei din 9 mai 1877 a reprezentat un tribut de jertf i snge, care a constituit fundamentul dezvoltrii Romniei moderne. Din pcate, astzi, comemorarea acelor zile de eroism este eclipsat de lucruri mercantile i strine de spiritul de cinstire i respect pentru trecutul poporului nostru, reflectate n mass media romneasc”.

Dumitru Brneanu,

Vicepreedinte al Consiliului Judeean Bacu

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top