Politic

PNL Constanța a demarat o campanie de strângere de semnături în vederea asfaltării a două străzi din cartierul Km 4-5

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și o parte dintre consilierii locali municipali s-au aflat joi seară în cartierul Km 4-5, pe străzile Prelungirea Câmpinei și Intrarea Ion Ursu pentru a demara o campanie de strângere de semnături în vederea asfaltării celor două străzi.
„Aceste două drumuri sunt efectiv de pământ și nu au fost niciodată asfaltate, deși oamenilor li s-a promis în fiecare campanie electorală că va fi rezolvată problema, care, din punctul nostru de vedere, nu mai ține de dezvoltare, ci de bun simț și de dreptul cetățenilor la condiții civilizate de trai.
Din păcate, în Constanța cea bogată a primarului Făgădău, oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroaie pentru că municipalitatea nu a găsit niciodată de cuviință a investi bani acolo unde este cu adevărat nevoie.
De asemenea, sutele de persoane care locuiesc pe Prelungirea Câmpinei sunt în mare pericol în cazul unei situații de urgență deoarece deschiderea străzii nu este suficient de mare pentru a permite accesul mașinilor de pompieri sau ambulanțe.
Având în vedere situația constatată pe teren, consilierii locali ai PNL Constanța vor iniția două proiecte de hotărâri, pe care le vor pune pe masa primarului Făgădău alături de semnăturile cetățenilor din zonă.
Primul proiect de hotărâre va consta în împuternicirea primarului Decebal Făgădău pentru a iniția și duce la bun sfârșit procedurile pentru obținerea unei Hotărâri de Guvern în vederea transferului de la MApN a unei bucăți de teren situat în vecinătatea intrării pe strada Prelungirea Câmpinei. Astfel se va putea lărgi accesul pe această stradă, pentru ca mașinile serviciilor de urgență să poată interveni în caz de necesitate.
Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede reabilitarea și asfaltarea celor două străzi de pământ, cu asigurarea unei lățimi suficiente pentru traficul auto și includerea fondurilor necesare pentru această investiție în bugetul anului 2020”, reiese dintr-un comunicat al biroului de presă al PNL Constanța.
„Solicităm public primarului Făgădău să dea curs acestor proiecte de hotărâri și să le transpună în fapte, deoarece acești oameni merită să trăiască în condiții decente”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top