Actualitate

4 magazine Mega Image din Constanța riscă să fie ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor

Șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a condus astăzi un control la patru supermarketuri Mega Image din Constanța. Controlul a plecat de la “observarea reetichetării sucurilor <fresh> de portocale, care erau de fapt expirate”. a declarat Constantinescu. Inspectorii CJPC Constanța au găsit mai multe produse la care reetichetarea însemna în realitate ascunderea faptului că erau expirate.

4 magazine Mega Image din Constanța riscă să fie ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor

Un control al inspectorilor CJPC la supermarketuri Mega Image din Constanța a scos la lumină mai multe nereguli, unele dintre ele găsite la controale anterioare, desfășurate în ultimele 6 luni. Șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a declarat că există posibilitatea să ceară închiderea celor 4 magazine pentru o perioadă de 6-12 luni.Mai multe detalii: https://www.dezvaluiri.ro/4-magazine-mega-image-din-constanta-risca-sa-fie-inchise-de-protectia-consumatorilor/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Marţi, 8 ianuarie 2019

Au fost găsite și: promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare (de exemplu “cafea” doar cu aromă de cafea, sosuri “de”, dar care conțin doar arome etc.), lipsa informațiilor așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe, iar la rotiserie: lipsa etichetării conform exigențelor legale la astfel de produse, curățenie precară și proceduri nesigure.
“Este de menționat faptul că în timpul controlului s-a încercat “remedierea” unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalată, cu o etichetă <pictată manual>, care încerca să ascundă faptul că era expirată”, a mai afirmat șeful CJPC.
În urma controlului au fost lăsate patru invitații la sediul CJPC Constanța, iar abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportat la actele încheiate în urma controalelor din ultimele șase luni.
“Având în vedere cele de mai sus, CJPC Constanța analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioadă de la 6 la 12 luni”, a declarat Horia Constatinescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top