Fără categorie

Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge in Calarasi

Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge in Calarasi

Calarasi, 26 septembrie 2011 – Ziua Sportului, evenimentul sportiv creat pentru intreaga comunitate, va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Calarasi, la Stadionul Dunarea (Bulevardul Republicii, nr. 39). TenarisSilcotub organizeaza evenimentul dedicat sanatatii prin miscare sub forma unei zile pline pe care atat cei mici, cat si cei mari o vor putea petrece facand sport in aer liber.

Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge in Calarasi

Ziua Sportului ii va provoca pe participanti sa alerge la doua crosuri de 3, respectiv 10 km sau pur si simplu sa parcurga distanta la pas, sa ia parte intreaga zi la activitati sportive pentru toate varstele si sa asiste la demonstratii artistice si sportive desfasurate pe scena special amplasata pe terenul de zgura din imediata apropiere a Stadionului Dunarea. Evenimentul isi doreste sa adune la un loc tot Calarasiul, adresandu-se locuitorilor de toate varstele si promovand un stil de viata sanatos. Totul pentru ca participantii, de la copii la bunici, sa…

Calarasi, 26 septembrie 2011 – Ziua Sportului, evenimentul sportiv creat pentru intreaga comunitate, va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Calarasi, la Stadionul Dunarea (Bulevardul Republicii, nr. 39). TenarisSilcotub organizeaza evenimentul dedicat sanatatii prin miscare sub forma unei zile pline pe care atat cei mici, cat si cei mari o vor putea petrece facand sport in aer liber.

Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge in Calarasi

Ziua Sportului ii va provoca pe participanti sa alerge la doua crosuri de 3, respectiv 10 km sau pur si simplu sa parcurga distanta la pas, sa ia parte intreaga zi la activitati sportive pentru toate varstele si sa asiste la demonstratii artistice si sportive desfasurate pe scena special amplasata pe terenul de zgura din imediata apropiere a Stadionului Dunarea. Evenimentul isi doreste sa adune la un loc tot Calarasiul, adresandu-se locuitorilor de toate varstele si promovand un stil de viata sanatos. Totul pentru ca participantii, de la copii la bunici, sa descopere beneficiile unei vieti pline de miscare.

Gabriela Szabo, campioana olimpica la atletism, si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, vor fi prezente la Calarasi special pentru Ziua Sportului TenarisSilcotub.

Crosuri de 3 km si 10 km

In cadrul Zilei Sportului, pe pista de atletism a Stadionului Dunarea, vor avea loc crosurile de 3 km si de 10 km, cu premii atractive constand in aparatura electronica si echipament sportiv.

Crosul de 10 km va incepe la ora 10:00, alergatorii putand sa se inscrie online, pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro, in perioada 19 septembrie – 13 octombrie, sau direct la corturile special amenajate pe terenul de zgura vineri, 14 octombrie, intre orele 9:00 si 19:00. La intreceri, se pot inscrie, separat femei si barbati, la urmatoarele categorii de varsta: 14-18 ani, 19-34 ani, 35-45 de ani, 46-65 ani si peste 66 de ani.

Crosul de 3 km va avea startul la ora 12:00, inscrierea putand sa se faca exclusiv in dimineata competitiei, intre orele 8:00-11:30, pe terenul de zgura din vecinatatea Stadionului Dunarea. Participantii, separat femei si barbati, se vor putea inscrie in functie de varsta la urmatoarele categorii: 10–14 ani, 15-18 ani, 19-34 ani, 35-45 ani, 46-59 ani si peste 60 ani.

Angajatii TenarisSilcotub vor concura alaturi de ceilalti participanti la crosurile de 3 si 10 km, avand insa culoare de sosire si clasamente dedicate lor. Pentru crosul de 3 km, inscrierea se va face la Masa Speciala Tenaris, in ziua evenimentului, intre orele 8:00 – 11:30, iar pentru cel de 10 km, angajatii Tenaris se pot inscrie online pana la data de 13 octombrie si pe 14 octombrie, cu o zi inainte de eveniment, pe terenul de zgura, intre orele 9:00 si 19:00. Categoriile de varsta la care se pot face inscrieri sunt: 19-34 ani, 35-45 ani, 46-65 ani, separat pentru femei si barbati. Angajatii care au obtinut cei mai buni timpi in cadrul cursei de 10 km (barbati si femei) vor reprezenta Romania la Maratonul Global al Organizatiei Techint, ce va avea loc la Zalau in mai 2012.

Activitati si demonstratii sportive pentru toate varstele

Competitiile de volei, badminton, baschet, atletism pentru copii sau concursurile pentru toata familia sunt doar cateva din activitatile sportive organizate pe terenul de zgura al Stadionului Dunarea din Calarasi la Ziua Sportului. In paralel, pe scena evenimentului, cei prezenti vor asista la momente artistice si sportive variate, precum si la concursuri organizate ad-hoc.

Pe langa premiile oferite in cadrul crosurilor, participantii vor putea primi o multime de premii interesante in cadrul tombolei Ziua Sportului.

Pentru scolile din Calarasi, va avea loc un concurs de desen si fotografie, iar Gabriela Szabo si Diana Oprea vor organiza special pentru copii Ziua de Antrenament, un moment de miscare creat cu o zi inainte de eveniment, tot pe terenul de zgura de langa Stadionul Dunarea.

Evenimentul Ziua Sportului TenarisSilcotub se afla la a doua editie, dupa ce in mai 2011 a avut loc la Zalau in premiera. Mai multe detalii despre Ziua Sportului puteti afla accesand www.ziuasportuluitenaris.ro.

Editia Calarasi a Zilei Sportului TenarisSilcotub este organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Institutia Prefectului – Judetul Calarasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Calarasi, Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, Federatia Romana de Atletism.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica. Unitatile sale de productie se afla la Zalau si Calarasi, Romania. Programele de responsabilitate sociala ale companiei urmaresc dezvoltarea durabila a comunitatilor in care compania isi desfasoara activitatea, fiind directionate spre educatie, sanatate, cultura si arta, educatia privind mediul inconjurator si asistenta sociala. In aprilie 2011, la cea de-a opta editie a Galei Oameni pentru Oameni, dedicate actiunilor de responsabilitate sociala in Romania, TenarisSilcotub a fost premiata pentru investitii strategice in comunitatea locala.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati:

Alexandra Manea

engaging PR executive at pastel

tel: 0752.233.762

e-mail: [email protected]

Nume: Alexandra Manea
Companie: Pastel Group
E-mail: [email protected]
Website: www.pastelgroup.ro; www.pastelblog.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top