Actualitate

Ziua Drapelului, marcată la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, astăzi, la ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea pentru a marca Ziua Drapelului.

Proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, Ziua Drapelului Național este marcată, anual, prin astfel de manifestări, cu un caracter evocator sau științific, dar și prin ceremonii militare specifice, ce au menirea de a reuni românii în fața celor mai importante elemente definitorii ale României.

„La mulți ani de Ziua Drapelului! Putem să legăm istoria drapelului de istoria neamului nostru, e ca un fir roșu care vine din trecutul nostru și se duce spre viitor. Vreau să vă spun un singur lucru: cred că ar trebui să ne iubim mai mult simbolurile, mă refer la imn, la drapel și la stemă. Toate acestea au o anume simbolistică. Cele trei culori, roșu galben și albastru, care ne pătrund în toată ființa noastră, înseamnă libertate – culoarea albastru, dreptate – galbenul, frăție – roșu. Aceste trei culori sunt, împreună, ființa neamului nostru. Să ne iubim mai mult valorile, să ne iubim mai mult simbolurile, să ne iubim mai mult între noi! La mulți ani, români! La mulți ani, tulceni!“, a transmis, în cadrul manifestărilor, vicepreședintele Mihai Huleni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top