Video

Vopsim Satele Albastre, un eveniment de promovare a localităților cu specific lipovenesc de pe malul Lacului Razelm

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) a organizat un eveniment de promovare turistică a satelor cu specific lipovenesc de pe malul Lacului Razelm.

În cadrul evenimentului, mai mulți voluntari și localnici din Sarichioi și Jurilovca au vopsit gardurile în albastru, o culoare specifică zonei, care, spun organizatorii, trebuie să devină un brand turistic al acestor locuri. Acțiunea a inclus și o cursă de cicloturism, între Sarichioi și Jurilovca.

La acțiune au participat președintele AMDTDD, Cătălin Țibuleac împreună cu echipa sa, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion și primarul comunei Sarichioi, Vitali Finoghen. 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top