Actualitate

Voleibalistele de la Medgidia au învins Rapid în Cupa României

Sportivele Clubului Sportiv Medgidia confirmă forma bună din ultima perioadă printr-o victorie împotriva echipei rapid Bucureşti, într-un meci din Cupa României. Disputa terminată cu scorul de 3-1 a avut loc în sala Sporturilor “Eftimie Ilisei” din Medgidia, chiar de Ziua Naţională a României.

Meciul a fost foarte disputat, s-a mers cap la cap în fiecare set, iar câteva erori în atac și blocaj au costat-o pe Medgidia cu pierderea setului 3.

Adversarele au ținut aproape de noi, dar fetele noastre au gestionat mai bine finalurile de set. Ioana Baciu a fost din nou cea mai bună marcatoare cu 24 de puncte, urmată de Horodogea cu 11 și Rus cu 10. Albăstroiu a ieșit în evidență cu un serviciu foarte bun, din care a reușit să puncteze cu 3 ași.

De la oaspeți, Ivanova și Sobo au fost cele mai bune jucătoare.

O victorie frumoasă reușită de fetele noastre, un cadou de Ziua Națională pentru toți suporterii noștri, care astăzi au fost din nou in sală, aproape de noi”, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Medgidia.

Pentru CS Medgidia urmează sâmbătă un nou meci în campionat cu Dinamo București.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top