Exclusiv

Vlog pe stradă: Cum ajunge un elev de 14 ani să înjunghie un coleg

E o zi de iarnă într-un sat dobrogean. Un adolescent înalt pentru vârsta lui, cu obraji catifelați și buze roșii, se îndreaptă către magazinul satului să-și cumpere un energizant și credit pentru telefon. Merge cu pași siguri și filmează. Băiatul de doar 13 ani filmează un nou episod pentru vlogul său. Iar astăzi are un sfat pentru toți urmăritorii săi: „Dacă aveți telefoane cu voi la școală și aveți profesori nebuni care nu vă dă voie, cum e profesoara asta nebună, mai bine nu le luați. Sau puteți să le luați, dar când vi-l cere, efectiv fugiți. Eu de acum așa o să fac. Băgami-aș p.. în voi de profesori”.

Vlog pe stradă: Cum ajunge un elev de 14 ani să înjunghie un coleg

EXCLUSIV: Elevul de 14 ani din Constanța care și-a înjunghiat un coleg la școală ÎNJURĂ și AMENINȚĂ PROFESORI.https://www.dezvaluiri.ro/vlog-pe-strada-cum-ajunge-un-elev-de-14-ani-sa-injunghie-un-coleg/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Joi, 28 noiembrie 2019

Victor, căci acesta este numele băiatului, este revoltat că profesoara de română i-a confiscat telefonul. Pentru o asemenea „nedreptate”, băiatul îi oferă cadrului didactic un buchet întreg de… înjurături: „Scârboasa aia de română, băgami-aș p.. în ea de profesoară de căcat, să-mi bag p.. , bă, mi-l ia frate, că e ea de serviciu pe școală, bă coaie.” Din păcate acesta nu este un eveniment izolat. La școala din sat se știe despre el că este un elev problemă. A mai bătut colege la școală, a împins cadre didactice, a amenințat colegi, iar limbajul său este veșnic unul colorat.

El a crescut alături de bunicii săi într-un sat din județul Tulcea, pentru că părinții sunt despărțiți și mama lui locuia în Constanța. Despre bunicul, fermier înstărit din zonă, oamenii spun că este iute la mânie și uneori își varsă nervii pe angajați, înjurându-i cu nesaț. Se spune despre Victor că ar avea unele probleme medicale. Aceasta este și scuza tutorilor săi, când vor să explice comportamentul băiatului. În schimb, nimeni nu l-a văzut vreodată să ia vreun medicament.

A venit vara. Băiatul nu reușește să treacă clasa la unele materii. Furios, îi scrie câteva mesaje pe facebook profesoarei de matematică: „Lasă fhă firai a dracu că am eu ce să zic duten p.. mea de proasta dracu și îmi bag p.. în toți profesorii și în aia de română și în tn și în prostu de.. (nume profesor – n. red.), și în .. și în .. și în proasta aia de .. vați vb să mă lăsați repetent mă doare în p.. ba sunt la scoala la constanta hahahah nu va mers credeați că mă duc la jurilovca la proștii aia că îi bat și păia de se cacă pe ei bagamias p.. în voi de proști bârfitori. Morții mătii. Când mă vezi pe stradă să fugi că te fac PRAF. Și toată familia mea vrea să te bată dacă te vede.”

Profesoara în cauză a depus o plângere penală la poliția din Jurilovca. Acest lucru a fost confirmat în exclusivitate pentru Dezvăluiri de către un lucrător al postului de poliție: „Într-adevăr, am primit o plângere pe numele acestui băiat, din partea unei profesoare. A fost deschis un dosar penal de care se ocupă un coleg de-al meu.”

Așa cum i-a mărturisit profesoarei, băiatul a devenit elevul școlii Gimnaziale nr. 5 din Constanța. După nici un semestru la noua școală, într-o pauză, elevul a înjunghiat un coleg pe holurile instituției, cu un cuțit adus special pentru asta de acasă.

„Acest elev avea un comportament inadecvat, batjocoritor, deranja orele, folosea expresii și gesturi obscene la adresa profesorilor și a colegilor. A folosit de multe ori amenințările, violența verbală, și chiar violența fizică față de colegi. Îi amenința pe elevii care îl supărau că bunicul lui o să le facă probleme părinților lor, eventual că o să rămână fără serviciu, el fiind cel mai mare angajator din zonă. Chiar și pe mine m-a amenințat că o să îmi pierd locul de muncă, pentru că bunicul lui este un om influent. Am încercat să vorbesc de mai multe ori cu bunicul și mama sa, dar aceste discuții nu au avut niciodată rezultate concrete, copilul continuând să aibă același comportament”, ne-a declarat cadrul didactic ce a depus plângerea penală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top