Actualitate

Vizită de documentare a elevilor de la Colegiul Economic Delta Dunării, la sediul Consiliului Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea a primit miercuri, 30 iunie 2021, vizita unui grup de elevi de clasa a X-a de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea.

Acțiunea se înscrie în contextul implementării stagiului de pregătire practică în domeniul economic pe modulul „Activități în unitățile economico – administrative” și se derulează pe parcursul a două zile, interval în care elevii claselor a X-a A și B, aspiranți ai calificărilor profesionale tehnician în activități economice, comerț. administrativ, efectuează aceste vizite de documentare la Consiliul Județean pentru a afla cât mai multe informații și detalii privind activitatea desfășurată în cea mai mare instituție administrativă a județului.

Elevii au fost întâmpinați de administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai, directorul executiv al Direcției Economice, Buget Finanțe și Administrativ, Nicoleta Anton și de șeful Serviciului Resurse Umane, Constantin Pârciog.

„Este o mare bucurie pentru noi faptul că elevii uneia dintre cele mai reprezentative unități școlare din județul nostru, Colegiul Economic „Delta Dunării”, și-au propus să facă primii pași practici către această pregătire vizitând și dorind să cunoască instituția și activitatea pe care noi o desfășurăm aici în slujba cetățenilor județului Tulcea.

Sperăm ca în urma vizitei dumneavoastră aici să rețineți lucruri esențiale, cum ar fi cele privind instituțiile subordonate Consiliului Județean Tulcea dar și aria competențelor instituției noastre în ceea ce privește lucrările de investiții de la nivel județean.

Dorim să învățați, întrucât este foarte important acest lucru, să vă specializați și să faceți o carieră de care să fiți mândri, fie în administrație, fie în orice alt domeniu. Sfatul meu este să acumulați cât de mult puteți, la nivel de cunoștințe, și să fiți determinați și serioși în tot ceea ce faceți”, a declarat
managerul public Dumitru Mergeani.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Consiliului Județean Tulcea au prezentat succint repere ale activității pe care o coordonează și au răspuns întrebărilor elevilor privind competențele instituției.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top