Actualitate

O aberație birocratică reparată după zeci de ani, la Cernavodă. DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR cu Septimiu BOURCEANU

Parlamentarii liberali Septimiu Bourceanu și Marian Crușoveanu s-au aflat într-o vizită de lucru în județul Constanța, însoțiți de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Scrioșteanu.

Cei trei au inspectat, împreună cu primarul Liviu Negoiță, drumul de legătură dintre orașul și portul Cernavodă, drum care nu a mai fost reparat de 30 de ani și care poate fi inclus în proiectul cu finanțare europeană Via Verde Cernavodă.

Parlamentarii constănțeni au decis să se implice în trecerea acestui drum de la autoritățile portuare (AFDJ) din Giurgiu la Primăria Cernavodă, pentru a putea fi reabilitat de administrația locală.

Via Verde se întinde pe aproximativ șapte hectare și este prevăzut cu pistă pentru biciclete, alei pietonale, locuri de joacă pentru copii, locuri amenajate pentru sport, meditație și relaxare, foișoare, pavilioane, platforme verzi, amfiteatru, două scene, podețe și fântâni, toate acestea contribuind la creșterea potențialului de promenadă și de utilizare de către public a spațiului verde.

Cei doi parlamentari și secretarul de stat au mers și la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, unde au discutat despre realizarea unor proiecte importante de infrastructură rutieră necesare pentru județul Constanța, unul dintre acestea fiind drumul expres care va lega autostrada de sudul litoralului și va trece prin Techirghiol.

O altă oprire a fost în Portul Constanța, pentru discuții despre digitalizarea Autorității Navale Române și începerea și finalizarea unor investiții majore precum digul de nord și digul de larg, sau molurile 3 și 4.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top