Video

VIDEO: Dispută pe SPITALUL REGIONAL DOBROGEA. Dezvăluiri din interior, cu senatorul Septimiu BOURCEANU

Senatorul liberal de Constanța Septimiu Bourceanu l-a invitat săptămâna trecută pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la întâlnirea de la Grupul Parlamentar PNL de la Senatul României, pentru a discuta despre necesitatea unor investiții urgențe în infrastructura de sănătate din Dobrogea.

Voiculescu nu a dat curs invitației, lucru care l-a făcut pe Bourceanu să îl acuze de dispreț și atitudine arogantă față de locuitorii acestei zone.

Parlamentarii liberali din Dobrogea (Bogdan Huțucă, Septimiu Bourceanu, Marian Crușoveanu, Bogdan Bola, Mircea Banias, George Șișcu și Michael Gudu) au anunțat că fac front comun pentru construirea unui spital regional.

Am stat de vorbă pe acest subiect cu senatorul PNL Septimiu Bourceanu, într-un interviu pe care îl puteți urmări mai jos.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top