Video

VIDEO: De ce a pierdut Făgădău alegerile la Constanța-DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR, cu Mihai Petre

Pentru prima dată după alegerile locale, un fost oficial al Primăriei Constanța a vorbit despre mandatul lui Decebal Făgădău, așa cum s-a văzut din interior.

Mihai Petre, fost consilier personal al fostului primar PSD-ist al Constanței consideră că Făgădău a greșit mai ales la capitolul comunicare, iar în ceea ce privește managementul ar fi trebuit ca la jumătatea mandatului să îl schimbe pe viceprimarul Dumitru Babu, care a avut mai multe derapaje de limbaj și comportament.

Mihai Petre a încercat să explice de ce Decebal Făgădău nu a putut mai mult și a vorbit și despre relația acestuia cu IPS Teodosie și modul în care primarul s-a raportat la PSD.

Puteți urmări mai jos un montaj cu declarațiile pe care le-am considerat mai interesante, precum și interviul integral.

FLASH INTERVIU

INTERVIUL INTEGRAL

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top