Actualitate

Viceprimarul Mechenici: Costinești va avea serviciu de ambulanță, pe perioada verii

Viceprimarul Gheorghe Mechenici a anunțat că cetățenii comunei Costinești vor avea asigurat serviciu de ambulanță, prin intermediul Substației de ambulanță din cadrul Primăriei.

Începând de astăzi, 14 iunie și până pe 15 septembrie 2021, cetățenii comunei noastre vor beneficia de serviciu de ambulanță. Vreau să mulțumesc conducerii Serviciului de Ambulanță Constanța pentru sprijinul acordat. De asemenea, îi asigur pe locuitorii comunei Costinești că în viitor voi iniția o hotărâre de consiliu pentru înființarea unei stații de ambulanță pentru toată perioada anului, la fosta tabără de copii de pe strada Schitului”, a declarat Gheorghe Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top