Politic

Vergil Chițac îl acuză pe Făgădău că a lansat un fake news la adresa sa

Candidatul PNL la Primăria Constanța îl acuză pe actualul primar Decebal Făgădău că a lansat un fake news în timpul unei emisiuni la  un post de radio local. Făgădău a spus că Vergil Chițac și-ar construi un bloc în Eforie, lucru negat cu vehemență de liberal. 

Primarul Constanței simte cum îi fuge terenul de sub picioare și a început să vorbească necontrolat. Tocmai a lansat un fake news ordinar, de tip pesedist, în care spune că îmi construiesc un bloc în Eforie.

Dacă îi este atât de dor de Radu Mazăre îl invit să îi facă o vizită, dar să scutească acest oraș de minciunile și reflexele mizerabile pe care idolul său le-a ridicat la rang de artă. De asemenea, îl anunț pe domnul primar că îmi extind invitația și către sala de judecată dacă nu retractează imediat ceea ce a declarat.

Din păcate pentru el și din fericire pentru restul lumii, epoca Mazăre se încheie. Acesta este doar începutul sfârșitului. Aveți încredere!, a scris Chițac pe Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top