Actualitate

Tulcea va avea propriile elicoptere SMURD

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a anunțat că două elicoptere vor ajunge la Unitatea Specială de Aviație Tulcea, îmbunătățindu-se astfel capacitatea de intervenție în operațiuni medicale pentru urgențele din Delta Dunării.
De asemenea, în județul Tulcea vor ajunge și 10 ambulanțe noi, pentru ca timpii de răspuns și de pregătire în cazul situațiilor de urgență să fie substanțial îmbunătățiți.
„Am susținut permanent la nivel guvernamental necesitatea unor astfel de investiții pentru ceea ce înseamnă îmbunătățirea capacității de intervenție pentru tulceni și, implicit, scurtarea timpilor de răspuns. Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea urmează, astfel, să primească 10 ambulanțe noi, în contextul în care dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a confirmat de curând continuarea programului de dotare cu ambulanțe în întreaga țară. Amintesc că în ianuarie, alte 6 ambulanțe noi, destinate intervențiilor rapide și transportului medical asistat, au ajuns la Tulcea”, a spus Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top