Actualitate

„Transportul în regiunea Balcanilor și a Mării Negre: Progrese în sectorul portuar”- webinar cu participare tulceană

Valentin Moldoveanu, consilier județean al C.J.Tulcea, în calitate de președinte interimar al Comisiei Balcanice și  a Mării Negre (CBMN) din cadrul Conferinței Regiunilor Periferice Maritime (CRPM), a participat, pe data de 23 martie, la webinarul intitulat „Transportul în regiunea Balcanilor și a Mării Negre: Progrese în sectorul portuar”, organizat de CBMN – CRPM și Institutul Elen de Transporturi (HIT) din cadrul Centrului pentru Cercetare și Tehnologie Hellas (CERTH).

Obiectivul principal al seminarului web de două ore a fost actualizarea discuției privind progresele portuare din Balcani și Regiunea Mării Negre, abordând în mod specific ultimele progrese în domeniul economic și eforturile în curs de desfășurare în ceea ce privește planificarea durabilității mediului.

În calitate de prim vorbitor în cadrul celei de a doua sesiuni a evenimentului – „Planificarea durabilității mediului”, Valentin Moldoveanu a realizat o amplă prezentare a Portului Tulcea. Președintele interimar al CBMN a descris perspectiva de mediu și geografică a portului ecologic, clima și biodiversitatea Deltei Dunării, precum și impactul schimbărilor climatice, analizând totodată  abordarea din punct de vedere ecologic a portului în contextul digitalizării activităților portuare, sistemele de transport  integrat, durabilitatea și adaptarea la climă. Mai mult, consilierul județean tulcean a vorbit despre inovațiile sociale, prin prisma ecosistemelor întreprinderii sociale și a turismului responsabil.

Seminarul online a fost deschis publicului și a salutat participarea tuturor reprezentanților de profil din regiunile participante, interesați sau implicați în operațiunile portuare și facilitarea dezvoltării comerțului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top