Ştiri

Tinerii liberali din Constanța și-au ales lideri noi

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța are lideri noi, Alexandra Barbu la biroul municipal și Sava Cosmin la cel județean. La alegerile organizate în acest week-end au participat peste 150 de tineri din 20 de organizații ale județului Constanța.
La eveniment au mai participat: președintele Organizației județene Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul George Muhscină, deputatul Robert Boroianu, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

De asemenea, la alegerile interne ale Tineretului Național Liberal Constanța, au fost prezenți liberali din Biroul Politic Național al TNL România, precum vicepreședintele Maria Gabriela Horga și Radu Surugiu, candidat la funcția de președinte al TNL. Cei doi au subliniat faptul că organizația tinerilor liberali trebuie să se reinventeze și să ducă mai departe principiile liberale și valorile democratice, pentru a oferi astfel o șansă reală generațiilor viitoare.
“Sunt alături de noua generație a TNL Constanţa. Le urez succes celor doi noi președinți. Știu că îi așteaptă o perioadă de muncă în TNL Constanța, dar îi asigur că vor fi și momente de bucurie și reușite”, a transmis președintele Organizației județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă.
“Astăzi m-a bucurat să văd o sală plină la Alegerile TNL Constanţa! Nu am vrut să vin în fața lor cu sfaturi sau mesaje! Tinerii din TNL nu caută sfaturi! Tinerii din TNL care au făcut sau vor să facă primul pas către cariera politică au nevoie să fie inspirați, au nevoie de exemple pozitive, au nevoie de provocări. Succes noilor președinți ai Tineretului Național Liberal filiala Constanța”, a scris pe contul său de Facebook, deputatul Robert Boroianu
“La Tineretul Național Liberal Constanța, indiferent de ce oameni sunt vremelnic la conducerea locală, județeană sau națională, știm să ne alegem corect reperele morale! Și da, sunt convins că am ales bine astăzi viitorul acestei organizații!, a precizat consilierul județean Bogdan Bola, fostul președinte al tinerilor liberali, care acum a împlinit vârsta senioratului.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top