Fără categorie

Sustine potentialul adolescentului tau in BIO Camp 2011!

Sustine potentialul adolescentului tau in BIO Camp 2011!

Sustine potentialul adolescentului tau in BIO Camp 2011!

Timisoara, 6 octombrie 2011

BIO Camp reprezinta un proiect inovator, care urmareste sa ofere sansa unui numar de 50 de copii sa se manifeste coerent in directia potentialului lor.
Proiectul BIO Camp va fi desavarsit intr-o tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in luna iunie a anului 2012, in care acestia sunt invatati sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native precum si sa primeasca ghidarea corecta pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes. Obiectivul acestui proiect este sa-i reuneasca in tabere BIO Camp permanente pe cat mai multi adolescenti care au nevoie de un ghidaj pentru a incepe viata intr-un mod sanatos. Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala,…

Sustine potentialul adolescentului tau in BIO Camp 2011!

Timisoara, 6 octombrie 2011

BIO Camp reprezinta un proiect inovator, care urmareste sa ofere sansa unui numar de 50 de copii sa se manifeste coerent in directia potentialului lor.
Proiectul BIO Camp va fi desavarsit intr-o tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in luna iunie a anului 2012, in care acestia sunt invatati sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native precum si sa primeasca ghidarea corecta pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes. Obiectivul acestui proiect este sa-i reuneasca in tabere BIO Camp permanente pe cat mai multi adolescenti care au nevoie de un ghidaj pentru a incepe viata intr-un mod sanatos. Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex.

Cei 50 de copii participanti in prima tabara BIO Camp vor fi selectati din scoli din fiecare judet al tarii in functie de performantele dovedite pana in prezent de catre o Comisie de selectie. Printre conditiile obligatorii solicitate unui membru al comisiei se afla activarea acestuia ca membru al Fundatiei Life Care. Pentru a deveni membru al Fundatiei Life Care, este necesara agrearea termenilor si conditiilor si completarea cererii de inscriere de pe (www.life-care.com )
Oricine intelege importanta ajutorului oferit acestor tineri si doreste sa se alature si sa sustina acest proiect o poate face achizitionand bratara simbolica a Fundatiei Life Care (www.life-care.com ) la pretul de 9.99 RON de pe www.life-care.com iar banii obtinuti in urma vanzarii vor fi varsati in visteria taberei.

Acest proiect este o initiativa a Fundatiei Life Care, care are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul ,,viata este o calatorie spre implinirea personala”. Fundatia Life Care are ca scop imbunatatirea starii de sanatate a populatiei realizata prin proiecte educationale in randul tinerilor, copiilor si adultilor care vizeaza: valorificarea potentialului natural, alimentatie sanatoasa, naturala, BIO. Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii.

Florina Onetiu
VP Communication&PR
0040-722-294-070
[email protected]
http://www.fundatialifecare.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top