Exclusiv

Steaua Speranţei Siliştea, la un pas să lupte cu granzii fotbalului românesc

Aventura s-a încheiat, aventura continuă!

În fotbal, orice este posibil iar Cupa României este competiţia în care surprizele sunt ceva obişnuit. Cu astfel de gânduri, câteva sute de locuitori ai comunei Siliştea au venit pe 18 iulie la stadion, pentru a fi alături de echipa lor, Steaua Speranţei, în cea mai dificilă partidă din această întrecere. Calificată pe tabloul principal al Cupei României, după cinci victorii consecutive în faza pe judeţ, Steaua lui Izmir Abdulgani a avut însă parte de un adversar redutabil, Dunărea Călăraşi, o formaţie venită dintr-un eşalon superior, Liga a treia. Oaspeţii au jucat mai bine şi s-au impus cu 3-1, la capătul unei confruntări în care băieţii de la Siliştea au jucat parcă cu prea multă teamă. Singurul gol al gazdelor, cel al lui Hampu, din minutul 25, a fost însă o reuşită aplaudată la scenă deschisă de întreaga asistenţă, un gol prin care Steaua Speranţei şi-a luat parcă, la revedere, de la Cupa României, cel puţin, până anul viitor.

Un articol de Cristian CEALERA

La final, gustul micilor a fost unul amărui, precum înfrângerea, dar a trecut repede. Băieţii de la Steaua Speranţei, Carson, Giurgiu, Hampu, Nae, Petric, Neguţu şi toţi ceilalţi, au prins gustul performanţei şi sunt decişi ca la anul să revină pe tabloul principal al competiţiei. Susţinută de un primar, Mihai Soare, care trăieşte cu intensitate fiecare partidă, condusă de un manager, Bogdan Chiriţă care visează noaptea fotbal şi pregătită de un antrenor, Izmir Abdulgani, care ştie ce înseamnă performanţa, Steaua Speranţei Siliştea este, fără doar şi poate, o echipă cu un viitor frumos şi de care, cu siguranţă, vom mai auzi pe viitor. Liga a patra este prea mică pentru o echipă cu o inimă atât de mare!

Mihai Soare, primar Siliştea – „Suntem un pic dezamăgiţi dar s-a văzut şi pe teren diferenţa de valoare, diferenţa de eşalon. Echipa din Călăraşi este mai experimentată şi s-a calificat pe merit”

Izmir Abdulgani, antrenor Steaua Speranţei Siliştea – „Calificarea pe tabloul principal al Cupei României este o performanţă frumoasă pentru o comună cu 1500 de locuitori. Băieţii s-au auto-depăşit. Nu ne aşteptam să ajungem atât de departe, mai ales că, în faza pe judeţ, am avut câteva meciuri foarte grele, pe care le-am câştigat pe final sau după prelungiri”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top