Fără categorie

Spectacol pe scena Sălii Polivalente din Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a României

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele George Luchici au participat vineri, 1 decembrie, alături de primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea și prefectul Lucian Furdui la un spectacol dedicat Zilei Naționale a României.

Pe scena Sălii Polivalente din Tulcea au evoluat: Mioara Velicu, Steliana Sima, Gelu Voicu, Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“, Grupul Coral „Magia Deltei“.

 

„În această zi de mare sărbătoare pentru noi, ne cuprinde o emoție deosebită în amintirea celor care, de-a lungul anilor, au înfruntat greutățile vremurilor pentru a aduce toți românii între aceleași granițe, a celor care au reușit să pună bazele statului național, unitar, independent, suveran, modern de astăzi“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Pe data de 1 decembrie 2017 se împlinesc  99 de ani de la momentul Marii Uniri: este Ziua Națională a României, care marchează unirea României cu Transilvania.

Sărbătorită începând cu anul 1990, atunci când a devenit sărbătoare națională, 1 Decembrie amintește de evenimentul principal din istoria devenirii României de astăzi – momentul la care Marea Adunare de la Alba Iulia votează unirea Transilvaniei cu România, cerându-se un singur stat naţional.

Evenimentul a fost oferit de Consiliul Județean Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ și Primăria Municipiului Tulcea.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top