Actualitate

ŞOŞOACĂ, personalitatea politică a anului 2021! Cine a desemnat-o şi cine o urmează pe podium

Publicația de propagandă a regimului Putin, Sputnik (ediția în limba română), a realizat topul personalităților din lumea politică românească, pentru anul 2021.

Jurnaliștii de la Sputnik au așezat-o pe Diana Șoșoacă pe primul loc, urmată de mai puțin cunoscutul europarlamentar PNȚCD Cristian Terheș și de celebrul Liviul Dragnea.

Senatoarea anti-sistem Diana Șoșoacă este lăudată de jurnaliștii Sputnik pentru scandalurile pe care le-a provocat în numeroasele ieșiri publice împotriva vaccinării și a măsurilor sanitare impuse de Guvernul României:

Senatoarea Diana Șoșoacă este cel mai remarcabil politician al anului 2021 prin curaj, franchețe și prin șocurile pe care le-a aplicat clasei politice românești, ultimul fiind cel în care s-a afișat cu o botniță de câine la tribuna Parlamentului pentru a atrage atenția asupra încălcării Constituției.

De asemenea, recent, o interpelare adresată premierului Nicolae Ciucă și citită live de senatoarea Șoșoacă a atras 1,2 milioane de vizualizări. Deloc întâmplător, interpelarea se intitula <Vaccinul anticovid distruge imunitatea naturală>”.

Europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheș a primit locul doi, tot pentru acţiunile şi mesajele sale anti-europene şi împotriva măsurilor sanitare:

Încă din luna aprilie a acestui an, Cristian Terheș a luat atitudine publică, inclusiv în Parlamentul European, împotriva abuzurilor care se pot comite prin certificatul verde, împotriva vaccinării obligatorii, și a făcut demersuri insistente pentru a obliga Comisia Europeană să prezinte public contractele prin care a achiziționat vaccinuri la nivelul întregii Uniuni Europene.

Cunoscut pentru poziționările sale anti-europene, Liviu Dragnea primeşte mai mult un premiu de consolare, jurnaliștii amintind de telenovela amoroasă în care a fost implicat Dragnea:

Locul III este ocupat de Liviu Dragnea care, în ciuda loviturilor grele pe care le-a primit și le primește în continuare, ultima fiind exploatarea barbară de către presă a problemelor din relația sa cu Irina Tănase, folosite expres pentru a-i distruge credibilitatea publică, a reușit totuși să mențină pe linia de plutire partidul Alianța Pentru Patrie și să îl dezvolte împreună cu Codrin Ștefănescu, în ciuda blocajului mediatic și a tuturor obstacolelor cu care se confruntă această formațiune politică aflată la început de drum”.

Reamintim că în anul 2020, cei de la Sputnik l-au desemnat pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, drept personalitatea publică numărul unu, desigur tot pentru pentru că a militat împotriva restricţiilor sanitare şi a pus sub semnul întrebării vaccinarea anti-Covid.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top