Politic

Șișcu: PNL e preocupat de guvernare, nu de scenarii politice

Deputatul George Șișcu oferă asigurări că principala preocupare a reprezentanților PNL este guvernarea concentrată pe cetățeni și nu pe schimbări de coaliții și alte stratageme. 

„Au apărut în spaţiul public informaţii despre tot felul de scenarii care s-ar fi discutat în PNL privind guvernarea şi coaliţia de guvernare. Sunt simple speculaţii. Sigur că ne întâlnim în şedinţe de partid şi facem periodic evaluări privind situaţia politică, dar e amuzant să citim apoi despre tot felul de scenarii pe care le fac alţii în numele nostru.
E nevoie de stabilitate politică în România, nu de discuţii inutile privind posibila plecare a unora de la guvernare. Românii sunt interesaţi de o guvernare solidă şi responsabilă, iar în acelaşi timp aşteaptă soluţii într-un context economic global dificil.
Prioritatea guvernului Ciucă este să ia măsurile potrivite care să-i protejeze pe oameni de criza mondială a creşterilor de preţuri. Avem totodată investiţii importante de realizat, iar orice gâlceavă politică bazată pe scenarii vânturate pe la colţuri trebuie să înceteze. Dacă va exista vreo decizie politică, PNL o va anunţa direct, prin reprezentanţii săi, aşa cum a procedat şi până acum”, a declarat deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top