Politic

Șișcu: I.C. Brătianu va beneficia de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local

Deputatul George Șișcu a anunțat că I.C. Brătianu va beneficia de peste 9 milioane de lei, fonduri provenite din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea drumurilor de interes local.

Aceasta este o realizare importantă pentru comunitate, iar deputatul Șișcu a fost prezent la sediul Ministerului Dezvoltării, alături de viceprimarul cu atribuții de primar Dănuț PUȘCAȘU și de deputatul Michael GUDU, la semnarea contractului de către Ministrul liberal Adrian-Ioan VEȘTEA.

„Comunitatea din I.C. Brătianu va beneficia de peste 9 milioane de lei, fonduri din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea drumurilor de interes local. Este o reușită importantă și m-am bucurat să fiu astăzi la sediul Ministerului Dezvoltării alături de viceprimarul cu atribuții de primar Dănuț PUȘCAȘU și de colegul meu deputat Michael GUDU la semnarea contractului de către Ministrul liberal Adrian-Ioan VEȘTEA.

Județul Tulcea a primit alocări consistente prin Programul amintit, iar aceste fonduri ne permit să implementăm proiecte de primă necesitate pentru comunitățile noastre. Asfaltul, apa curentă și canalizarea, dar și racordarea la gazul metan printr-un alt proiect, prin ministerele Dezvoltării și Energiei, reprezintă nevoi esențiale, iar prin determinarea primarilor care trebuie să contracteze și implementeze aceste investiții avem șansa reală de a îmbunătăți considerabil viețile tulcenilor.

Rolul unei administrații, fie ea locală sau centrală, este acela de a fi în slujba oamenilor și de a implementa proiecte care să ne aducă într-adevăr în secolul în care trăim, cât mai aproape de standardele Vestului Europei”, transmite Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top