Actualitate

Simion de la AUR a fost bruiat de servicii sau umblă cu “PISICUŢA”?

Pe vremea comunismului, unii escroci umblau pe scările de bloc cu aparate care puteau bruia semnalul TV şi apoi se ofereau să repare” televizoarele fraierilor. Numite pisicuțe în jargon, acestea erau aparate “hand made”, pe care orice electronist mai priceput le putea confecționa.

Cu o zi înainte de protestul AUR, în care manifestanții au forțat intrarea în clădirea Parlamentului, liderul formațiunii, George Simion, a postat pe Facebook un clip în care se plânge că serviciile secrete le bruiază telefoanele.

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/1067156524085269/

Aflat în sediul AUR, Simion face o așa zisă demonstrație, sunându-și un coleg care se afla în aceeași încăpere, iar telefoanele celor doi intră în microfonie.

„Fraților, trebuie să vă arăt ceva, ce se întâmplă cu telefonul meu, înainte de proteste. Băieții de la Serviciul Român de Informații și de la alte servicii, pentru protestul de mâine să nu umble cu infiltrați și să nu umble cu ascultat de telefoane, măcar să mă lase să vorbesc. Fiți alături de noi, pentru că sistemul vrea să știe orice”, a transmis Simion, într-un mesaj menit probabil să atragă cât mai mulți participanți la protest.

Specialiştii pe care i-am consultat ne-a spus că nu e nevoie de aparatură sofisticată pentru a produce o asemenea microfonie și că e posibil ca cineva aflat în sediul AUR să fi folosit un dispozitiv tip “pisicuţă”.

Indiferent care este adevărul, aceste dispozitive sunt interzise în România, chiar dacă ele pot fi cumpărate de oricine, pe internet, cu sume cuprinse între 200 și 6000 lei.

Foto: Facebook-George Simion

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top