Fără categorie

Sesiunea: Strasbourg, 12-15 septembrie 2011

Sesiunea: Strasbourg, 12-15 septembrie 2011
Sesiunea: Strasbourg, 12-15 septembrie 2011 Eurodeputații s-au pregătit să discute probleme delicate în prima perioadă de sesiune din septembrie. Pe ordinea de zi se află criza din zona euro, care continuă să afecteze piețele la nivel global, ultimele evenimente din Libia şi Siria și noi norme pentru prevenirea abuzurilor în comercializarea energiei.

Sursa : © Parlamentul European

Eurodeputații s-au pregătit să discute probleme delicate în prima perioadă de sesiune din septembrie. Pe ordinea de zi se află criza din zona euro, care continuă să afecteze piețele la nivel global, ultimele evenimente din Libia şi Siria și noi norme pentru prevenirea abuzurilor în comercializarea energiei.

Alte subiecte ce vor fi abordate în ședințele din septembrie sunt: acordarea unui grad de control mai mare agenției pentru controlul frontierelor – Frontex și bugetul european pe termen lung. Mai mult, eurodeputaților le va vorbi Bronislaw Komorowski, președintele Poloniei, țară care în momentul de față deține președinția UE.

Vom actualiza constant acest dosar, așa că verificați pagina noastră și în timpul săptămânii pentru a fi la curent cu actualitatea de la Strasbourg!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top