Actualitate

Serviciul public de gospodărire a comunei Ceamurlia de Jos, dotat cu un buldoexacavator și sistem video

Comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, a achiziționat prin intermediul PNDR – Programul National de Dezvoltare Rurală – Axa LEADER / Sub-măsura 19.2 – Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul Strategiei de dezvoltare locală GAL RAZIM, Măsura M6/6B – Dezvoltarea infrastructurii si serviciilor de baza pentru populație un buldoexcavator și sistem de monitorizare video a Serviciului public administrativ și gospodărire comunală.

Prin acest proiect s-a achiziționat un buldoexcavator de minimum 100 CP și a unor accesorii cu următoarele specificații minimale:

  • motor de minim 100 CP:
  • capacitate cupă minim 1,20 mc;
  • capacitate maximă de ridicare : minim 3.500 kg;
  • cupa de excavare: minim 600 mm;
  • forța maximă de rupere la cupă : minim 6.400 kg;
  • dotat minim cu următoarele accesorii: lama de zăpadă, tocător vegetație.

„Achiziția este necesară și oportună comunei Ceamurlia de Jos, contribuind la creșterea calității vieții prin îmbunătățirea serviciilor publice locale prin dotarea acestora cu echipamente necesare.”, spun reprezentanții administrației publice locale.

Obiectivul principal al proiectului este îmbunătățirea calității serviciilor publice, prin dezvoltarea bazei materiale a Serviciului public administrativ și gospodărire comunală existent la U.A.T. comuna Ceamurlia de Jos.

Conform bugetului Contractului de finanțare valoarea estimată a achiziției a fost de 325.862,08 de lei, fără TVA.

Utilajul are un termen de garanție de doi ani, perioadă în care constatările, lucrările de reparații și înlocuirea pieselor defecte este gratuită, iar perioada de garanție se va prelungi cu perioada de nefuncționare datorată defecțiunilor apărute.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top