Opinii

Serbare câmpenească, de 1 Mai, la Cumpăna

A devenit o tradiție ca de 1 Mai, Comuna Cumpăna să organizeze pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră o serbare câmpenească. Evenimentul va începe de la ora 11, la el fiind așteptață să participe atât locuitorii comunei, cât și oaspeți din Constanța sau alte localități. Primarul comunei, Mariana Gâju, împreună cu reprezentanții Consiliului Local au pregătit un spectacol în cadrul căruia vor urca pe scenă artiști din Cumpăna, membrii ansamblurilor foclorice ”Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, ”Boboceii Cumpenei”, Ansamblul de Dansuri Turcesti ”Kardelen”, soliștii vocali : Luzinschi Ștefania, Iordan Elena, Câmpanu Cătălin.

În fața spectatorilor vor evolua și elevele Școlii de Balet ’’Nicolae Spirescu’’, ale dansului sportiv-’’Laura Dance Studio’’ și, nu în ultimul rând, vor încânta publicul cu muzică populară și de petrecere soliștii : Iulian Tănase, Lucian Costea, Marian Bordea, Nițu Jan, Mihai Dumitru, Stelică Militaru, Amza Gabriel, Fany Drăgan.

Sărbătoarea va continua alături de renumiții interpreți de muzică populară din Dobrogea- Ion Amititeloaie, Elena Plătică și Costel Atanasof.
Muzica de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile, până târziu în noapte.

1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top