Politic

Senatorul Ștefan Mihu: “Susțin referendumul pentru modificarea Constituției”

Propunerea legislativă de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie a fost adoptată marți, 11.09, a.c, în plenul Senatului. Senatorul social-democrat de Constanța Ștefan Mihu a declarat că referendumul trebuie să aibă loc pentru că reprezintă punctul de vedere și dorința a peste trei milioane de oameni care au semnat pentru definiția familiei.

“Susțin referendumul pentru modificarea Constituției și mă bucur că această inițiativă a primit sprijinul politic al majorității parlamentare. Sunt adeptul familiei tradiționale și prin acest referendum vrem să asigurăm faptul că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, așa cum am moștenit noi și cum trebuie să transmitem generațiilor viitoare”.
Referendumul privind redefinirea familiei în Constituție va avea loc pe 7 octombrie a.c.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top