Ştiri

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan- gazde în parlament pentru tinerii TSD Constanța

Luni, 25 iunie a.c. un grup al Organizației de Tineret PSD Constanța a efectuat o vizită la Parlamentul României.Tinerii social-democrați au fost primiți de senatorii Ștefan Mihu și Nicolae Moga împreună cu deputatul George Vișan. Însoțiți de parlamentarii constănțeni aceștia au vizitat sălile de plen ale Senatului și Camerei Deputaților, au aflat ce presupune activitatea parlamentară și cum decurg ședințele legislativului.
Pentru membrii TSD vizita reprezintă un bun prilej pentru a se familiariza cu activitatea Parlamentului și cu necesitatea și importanța implicării tinerilor în activitatea politică.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top