Fără categorie

Seminar national: Invata sa aplici corect procedura sanctionarii disciplinare si a concedierii!

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

Informarea completa a participantilor cu privire la: aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011;cadrul legal si procedura angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor; cadrul legal si procedura angajarii concedierii individuale si colective; cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor si aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor sau aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca;Posibilitatea sesizarii problemelor in domeniul relatiilor de…

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

Informarea completa a participantilor cu privire la: aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011;cadrul legal si procedura angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor; cadrul legal si procedura angajarii concedierii individuale si colective; cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor si aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor sau aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca;Posibilitatea sesizarii problemelor in domeniul relatiilor de munca si formularea de propuneri de imbunatatire a cadrului legislativ, administrativ si judiciar, care vor fi prezentate de CNIPMMR autoritatilor publice competente.

Taxa de participare este 500 lei/participant, la care se adauga TVA de 24% (620 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 20.10.2011 si cuprinde: suport de curs, pe CD; caiet de seminar, cu modele si formulare cadru privind raspunderea disciplinara si concedierea individuala si colectiva, pe CD; certificat de participare si bonusuri (bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului, alte bonusuri), tratatie 2 pauze si Dejun bufet international.Reducere 10 % din taxa de participare pentru inscrierea si incasarea taxei de participare pana la data de 14.10.2011.

Bonus platinium: In cadrul seminarului vor fi prezentate bune practici manageriale in viziunea Domnului profesor universitar doctor Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR.

Pentru relatii suplimentare referitoare la acest eveniment persoana de contact este D-ra Oana Dasca, Sef Departament Comunicare CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93; fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail:[email protected],[email protected].

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top