Exclusiv

Secretele morții șefei MISA și metodele „vindecătoare” ale lui Bivolaru

GREGORIAN BIVOLARU MISA

Președintele MISA, Gabriela „Grace” Ambăruș, a murit doborâtă de un cancer nemilos. Timp de aproape două săptămâni, organizația condusă ca o sectă de Guru Bivolaru a tăcut mâlc. Niciun articol, niciun necrolog pe siteurile pe care le deține organizația. Asta în timp ce zilnic sunt postate acolo tot felul de prostioare despre reptilienii care umblă printre noi sau vaccinuri anti Covid, „fabricate” din usturoi.

Subiectul morții șefei MISA s-a extins însă în unele medii on-line ale foștilor adepți, unul dintre ele fiind blogul avocatului Mihai Rapcea.

Pe site-ul oficial MISA nu se publică niciodată știri despre cei ce părăsesc această lume prematur, pentru a nu știrbi mitul nemuririi spirituale extatice dobândite prin miraculoasele practici yoghine și tantrice ce promit sănătate și longevitate. Iar cei ce ne-au părăsit prea devreme nu sunt puțini și nu dintre cei mai necunoscuți. În special femei, în special cancere. Cancerul, teribila boală a secolului nostru, neiertătoare, îngrozitoare prin modul în care invadează organismul sănătos, ruinând în doar câteva luni frumusețe și tinerețe. Căci, privind pe site-ul oficial MISA, nu vei găsi niciodată un necrolog, o știre sau măcar o mențiune despre membrii care au părăsit această lume”, a scris fostul membru MISA Mihai Rapcea.

A mințit ani de zile întru apărarea gurului și a sectei”

Pe forumul exmisa.blogspot.com a fost postat, de asemenea, un mesaj despre moartea șefei MISA, în care autorii spun că Ambăruș a fost folosită de organizație ani la rândul, nu doar pentru că a predat yoga pentru MISA, în regim de Karma, ci și pentru că „a mințit ani de zile întru apărarea gurului și a sectei”. Conform aceleași surse, „Grace” a evoluat într-un număr de striptease în finalul spectacolului MISA 8 Martie în extaz, în 2000 și a fost implicată ca asociat și administrator în firma SC Noroc Deplin SRL – care deține barul de striptease Lucky Love din București, unde „prestează cursante MISA”.

Ambăruș: Terapia cu urină vindecă cancerul!

În ultima ei apariție în presa română, într-un interviu dat ziarului <Libertatea> în 2018, Gabriela, medic de profesie fiind, lăuda efectele vindecătoare ale urinoterapiei promovate în cadrul MISA, printre altele și în cazul cancerului:

<Mă refer aici la cancere, diabet și chiar cazuri de SIDA, sunt vindecate cu urinoterapie>. Rămâne de sperat că nu a murit pentru că s-a bazat, ca mulți alți adepți MISA, pe urinoterapie sau alte tratamente naturiste puse la dispoziție de gurul Gregorian Bivolaru”, se mai arată în postare.

Mai mulți foști adepți ai MISA se gândesc la posibilitatea ca Ambăruș să se fi „tratat” de cancer cu metode de vindecare închipuite, prescrise de Bivolaru. Unul dintre ei povestește cum la MISA s-ar prescrie în mod frecvent „tratamente” cu plante date sub jurământ cu mâna pe Biblie, că nu-l vei divulga și întrerupe niciodată:

Tratamente secrete cu plante, date sub jurământ

Tratamentele cu plante date sub jurământ, cu mâna pe Biblie (pe sănătatea și evoluția personală) că nu-l vei divulga și întrerupe niciodată, este una din cele mai grave fapte așa-zise medicale ce derulează în rândul Școlii Misa de ani de zile. Bolnavul de cancer, cere în scris ajutorul maestrului Bivolaru, ca sa îl salveze de la moarte și primește un tratament exorbitant (500 lei suta de grame). Nu cunosc, poate o fi, cursant yoga vindecat de cancer prin tratamentele secrete, dar cunoaștem în multe orașe, de ani de zile, o suită de creduli care au umplut buzunarele <cuiva> și au murit ducând în mormânt secretul tratatmentelor ce nu au dat roade. Cursanților li se induce frica și autoînvinovățirea dacă nu fac ce zice Bivolaru sau Conducerea. În caz că moare, cu tratamentele lor de plante-fulger, Organizația este ferită de procesele de malpraxis medical intentate de rudele acestora în urma tratamentelor și manipulării ce duc oamenii la moarte. Din păcate, până și președinta MISA, Gabriela Ambăruș, a cazut pradă acestei nebunii!”.

Gabriela Ambăruș, scoasă vinovată pentru propria-i moarte!

Abia după 11 zile, MISA a decis să îi dedice un necrolog celei care a condus școala de yoga. Și asta probabil în urma reacțiilor negative din mediul on line. Necrologul a fost postat pe siteul oficial al organizației și semnat de vicepreședintele Nicolae Catrina dar, spun unii foști yoghini, textul poartă amprenta clară a lui Bivolaru.

În necrolog, Gabriela Ambăruș e considerată vinovată pentru moartea sa!, într-o explicație bizară, care vorbește despre „cauze subtile fatidice” (?), pe care decedata le-ar fi tratat cu o „inadmisibilă, sinucigașă indiferență și cu o revoltătoare superficialitate”!

Din nefericire, un cancer agresiv a declanșat apoi unele efecte fizice cumplite (în trupul ei plăpând), pe fondul multor cauze subtile fatidice profunde pe care le-a cam tratat cu o inadmisibilă, sinucigașă indiferență și cu o revoltătoare superficialitate, și care au costat-o în final scump, curmându-i astfel mult mai repede viața în lumea pământească, și au răpit-o prematur dintre noi”, se arată în necrolog.

(Foto: rapcea.ro)

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top