Fără categorie

SC RAJA SA Constanța participă la Forumul Regional al Apei Dunăre- Europa de Est

În perioada 15 – 17 mai 2017, Asociația Română a Apei și Patronatul Apei organizează la București – Palatul Parlamentului, un complex de manifestări reunite în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre – Europa de Est. Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est 2017 aduce în atenţia participanţilor informaţii de cea mai mare actualitate privind evoluţia şi dezvoltarea în primul rând a sectorului apei din România, dar şi din ţările din regiune, după cum urmează: 

̕• Conferinţa Internaţională Tehnico – Ştiinţifică privind Soluții Sustenabile în Managementul Apei are ca obiectiv principal prezentarea de noi tehnologii și diseminarea bunelor practici în rândul specialiștilor din domeniu;

•  EXPOAPA  – expoziţia de echipamente şi tehnologii specializate pentru sectorul apei, aflată la a XIX-a ediţie, prezintă cele mai noi materiale, tehnici și tehnologii pentru îmbunătăţirea performanţelor şi creşterea eficienţei operaționale în sector.

•  Seminarul POIM 2014-2020, organizat de către ARA în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, este dedicat operatorilor regionali și îşi propune să aducă clarificări din partea instituțiilor responsabile din țară și de la nivelul Comisiei Europene privind cerințele pentru aplicarea și implementarea proiectelor europene de dezvoltare şi modernizare a infrastructurii de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare.

•   Workshopul Economic Regional, cu tema „Organizarea, funcționarea și finanțarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare”, organizat de ARA în colaborare cu Grupul de Specialiști  pentru Economie și Statistică al International Water Association (IWA), workshop al cărui obiectiv este să dezbată aspecte legate de modul în care furnizorii de servicii iși consolidează companiile și iși pot crește capacitatea financiară necesară asigurării de servicii mai bune pentru consumatori, în condițiile menținerii suportabilității. Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est 2017 se adresează tuturor profesioniştilor din sectorul apei, începând cu specialiştii din cadrul operatorilor de servicii de alimentare cu apă şi de canalizare –  epurare, continuând cu autorităţile publice centrale şi locale, cu consultanţii, cu mediul academic şi de cercetare, cu producătorii şi distribuitorii de soluţii specializate şi, totodată, și cu publicul larg care manifestă interes faţă de evoluţia performanţelor manageriale şi tehnice din sectorul apei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top