Actualitate

Sărbătoarea Viei și a Vinului de la Cerna, ediția 2019

Vineri, 6 septembrie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat la manifestările din cadrul Sărbătorii Viei și a Vinului de la Cerna, organizate de Primăria și Consiliul Local al Comunei Cerna și Asociația Culturală Altona.

„Aș dori să îi mulțumesc domnului primar cât și conducerii Asociației Culturale Altona pentru invitație și să îi felicit pentru faptul că au dus mai departe tradiția acestui frumos eveniment și au pus la punct un spectacol de asemenea amploare pentru cetățenii din comună și nu numai.

Este remarcabil modul în care din ce în ce mai mulți primari din mediul rural reușesc să se ridice chiar și peste mulți edili din orașe și să organizeze evenimente extrem de interesante pentru comunitatea locală care i-a ales.

Nordul Dobrogei are o tradiție în a marca începutul toamnei prin evenimente dedicate viei și vinului. Și cum putem să sărbătorim mai bine intrarea în acest anotimp dacă nu tradițional românește, cu de-ale gurii, muzică și multă voie bună.

Aș dori, de asemenea, să vă asigur de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, atunci când vine vorba despre colaborarea pentru proiecte de interes pentru comunitatea locală“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

To Top