Fără categorie

Sărbătoare inedită la Medgidia- pentru prima oară în istoria orașului s-a dat startul pregătirilor pentru Ziua Marinei

Locuitorii orașului Medgidia au avut parte ieri de o seară cu totul specială. Pentru prima oară în istoria orașului, aici, s-a dat startul pregătirilor pentru sărbătorirea Zilei Marinei. În parcul central aflat pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră s-au strâns mii de oameni dornici să vadă ceea ce au pregătit militarii din cadrul Forțelor Navale Române în colaborare cu Primăria Medgidia.
Două nave militare fluviale au acostat la malul Falezei Canalului Dunăre-Marea Neagră, lângă Parcul 1 Mai şi au oferit publicului posibilitatea de a le vizita şi de a interacţiona cu marinarii militari. Pe faleză, marinarii militari dar și cei din cadrul Școlii Militare de Aplicație au organizat ateliere interactive de lucrări de matelotaj şi o expoziţie de tehnică şi armament. Fanfara Militară a Forţelor Navale a susţinut un concert de promenadă. Nu au lipsit nici tradiţionalele jocuri şi concursuri marinăreşti, la care publicul a putut participa.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top