Actualitate

Săptămâna Internațională a Networkingului Constanța – centrul comunității de antreprenori din România

Peste 100 de antreprenori din toată țara vor participa, vineri, 10 februarie 2023, la cel mai mare eveniment de business networking din Romania, ce va fi organizat de BNI România cu ocazia Săpătămânii Internaționale a Networkingului.

Anul acesta marchează cea de-a 16-a ediție a Săptămânii Internaționale a Networkingului, o inițiativă BNI (Business Network International) care a început ca o modalitate de a ajuta oamenii de afaceri din întreaga lume să se conecteze și să-și dezvolte abilitățile de networking împreună. Astăzi, Săptămâna Internațională a Networkingului găzduiește o serie de evenimente offline și online la nivel global, activități de networking recunoscute în peste 75 de țări.

Pentru anul acesta, BNI a ales în România orașul Constanța pentru a organiza acest eveniment, fiind considerat un pol important de business cu potențial major pentru antreprenori. De asemenea, evenimentul are ca scop să ajute antreprenorii de la malul mării să se conecteze cu oameni cu afaceri de succes din București, Constanța, Cluj, Timișoara, Sibiu, Brașov, care au reușit să-și dezvolte business-ul folosind instrumente de networking și comunitatea BNI. 

“Acest eveniment este o ințiativă BNI ce va deschide noi oportunități pentru oamenii de afaceri din Constanța și este primul dintr-o serie extinsă de activități adresate mediului antreprenorial ce vor avea loc cu recurență la malul marii”, a declarat Nicoleta Sacu, BNI România.

Activitățile vor avea loc la Fratelli Ristorante-Constanța.

Despre BNI

BNI este cea mai mare organizație de business networking – afaceri pe bază de recomandări din lume, cu peste 300.000 de membrii la nivel global, în 75 de țări.

De peste 38 de ani, misiunea BNI este de a ajuta membrii din comunitate să-și crească afacerea printr-un program de marketing bazat pe recomandări, un program structurat, pozitiv și profesional, care le permite membrilor să dezvolte relații pe termen lung cu parteneri de afaceri profesioniști, relații de calitate.

În România, BNI numără 530 membri care au schimbat în 2021 referințe de afaceri în valoare de 9,7 milioane euro.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top