Actualitate

Salonul de Primăvară 2024 aduce artiști consacrați la Muzeul de Artă Constanța

Iubitorii artelor plastice sunt invitați la Muzeul de Artă Constanța, unde în perioada 10 – 31 mai 2024 are loc Salonul de Primăvară 2024. Evenimentul este organizat de Filiala Constanța a Uniunii Artiștilor Plastici din România și își propune să aducă în atenția publicului o paletă bogată de creații ale artiștilor plastici profesioniști locali.

Expozitia este o cerebrare a diversității. Așa cum ne-am obișnuit și la edițiile precedente, Salonul de Primăvară 2024 reunește lucrări realizate în diferite stiluri și tehnici, reflectând personalitatea artistică a fiecărui participant. Publicul va avea ocazia să admire atât lucrări figurative, cât și non-figurative, putând intui astfel preferințele artistice ale creatorilor.

Printre numele sonore care expun la această ediție se numără Loretta Băluță, Eugenia Leca Botezatu, Cătălin Botezatu, Aurelian Broască, Doina Misian și mulți alții.

Dacă sunteți în Constanța în perioada următoare, nu ratați ocazia de a vizita Salonul de Primăvară 2024 și de a vă bucura de arta plastică contemporană românească!

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Ziua Muzeelor, la Constanța: Muzeul de Artă te invită la o zi plină...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top