Actualitate

S.C. RAJA S.A. a pregătit deja premiile pentru câștigătorii Concursului de pictură și desen Apa este Viață!

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu domiciliul în județul Constanța, mai au la dispoziție doar patru zile pentru a se înscrie în concursul care le aduce șansa de a deveni fericiții câștigători ai unei tablete, unui eBook Reader, unui smartwatch  și a unor vouchere la librăria Cărturești!

Suntem convinși că, până la finalul concursului, vom avea o galerie impresionantă de lucrări unice, pline de culoare și talent.

Lucrările înscrise în concurs pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.). Ele pot fi trimise până la data de 04 martie, ora 12.00, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scRAJAsa) sau pe adresa e-mail: [email protected], sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental.

Începând cu data de 07 martie 2022, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA.

Cele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi premiate!  

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de-pictura-apa-este-viata/.

Așteptăm cu nerăbdare creațiile tinerilor artiști în devenire și viziunea lor cu privire la importanța și valoarea acestei resurse prețioase, în concordanță cu tema propusă, mai sensibilă și mai actuală ca oricând: Importanța apei în viața noastră!    

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top