Fără categorie

S-a semnat parteneriatul oficial dintre Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România și Federația Română de Tenis

În ziua de 15 februarie a.c. Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) și Federația Română de Tenis (F.R.T.) au încheiat un protocol de colaborare prin care își propun schimbul de informaţii si organizarea de acțiuni de promovare în comun, în scopul promovării potențialului turistic, a destinațiilor turistice și a tenisului din România.

Prin protocol s-a stabilit că F.A.P.T. va promova calendarul de competiții și evenimente F.R.T, iar F.R.T va promova destinațiile turistice românești reprezentate de Asociațiile membre F.A.P.T prin competițiile și evenimentele proprii.
Corina Martin, președinte F.A.P.T. A declarat: „Am propus F.R.T. acest Parteneriat pornind de la colaborarea noastră de anul trecut între Asociația Litoral Delta Dunării (A.L.D.D.) și F.R.T. pentru Cupa Davis, atunci când am devenit Sponsorul Oficial al echipei României, care a jucat împotriva Slovaciei în echipamente Mamaia Style și promovând stațiunea Mamaia. În plus, A.L.D.D. l-a investit oficial pe Horia Tecău cu titlul de Ambasador al Litoralului Românesc și suntem mândri să asociem promovarea turismului românesc cu sportivii de renume internațional ai României și cu tenisul românesc.
F.A.P.T. consideră că evenimentele și calitatea serviciilor turistice sunt principalele elemente cu care putem atrage turiști în destinațiile de vacanță românești. De aceea, Asociațiile noastre regionale susțin și promovează organizarea de evenimente (culturale, istorice, muzicale , sportive etc), împreună cu autoritățile locale și operatorii privați din turismul românesc pe care îi reprezentăm. Suntem onorați că încheiem primul nostru Protocol oficial cu o federație sportivă, și anume Federația Română de Tenis, cu care ne aflăm deja într-un excelent Parteneriat. Felicit personal conducerea F.R.T. și pe președintele George Cosac pentru că au înțeles importanța unei alianțe care pune în valoare turismul românesc, pe care ne propunem astfel să îl promovăm și prin tenis, un sport care a făcut cunoscut și apreciat numele României în lumea întreagă”.
La rândul său, George Cosac, președinte F.R.T a declarat.: „Ne bucurăm să încheiem astăzi un parteneriat care promovează tenisul românesc și pune în valoare destinațiile turistice ale României.”

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top