Actualitate

S-a aprobat alocarea banilor pentru varianta ocolitoare a orașului Măcin

S-a aprobat alocarea sumei necesare pentru execuția variantei ocolitoare a orașului Măcin, în ședința de Guvern. Astfel, aproximativ 6 milioane de euro vor pleca la Măcin pentru execuția variantei ocolitoare a orașului. Obiectivul de investiții va avea în vedere atât reabilitarea și modernizarea prin lărgire și creșterea capacitătii portante a drumului de exploatare existent, drum care să suporte traficul greu cât și extinderea acestuia, realizându-se un drum de centură prin care poate fi deviat traficul greu ce tranzitează în prezent orașul Măcin prin DN 22D și DN 22.

„Am fost și am susținut la Guvern necesitatea realizării în regim de urgență a acestei investiții pentru că politica mea este județul Tulcea(!).
Așa cum am mai spus, am fost la Măcin în urmă cu o lună, am vorbit cu măcinenii și mi-am dat cuvântul în fața oamenilor că problemele cauzate de traficul greu din oraș vor avea o rezolvare rapidă. Mi-am respectat cuvântul”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

„Se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019 cu suma de 28.819 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, şi alocarea acesteia bugetului local al orașului Măcin, județul Tulcea, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere privind eliminarea traficului greu din Orașul Măcin prin realizarea investiției ,<Reabilitarea și extinderea drumului de exploatare DE406>”, se arată în document.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top