Fără categorie

Rotary Club Cetatea Tomis a făcut cadouri copiilor de la centrele de zi Agigea și Traian

După cum au promis, Rotary Club Cetatea Tomis și Interact Cetatea Tomis, s-au ținut de cuvânt. Luni 18 decembrie și marți 19decembrie, copiii centrelor de zi Agigea și Traian au beneficiat de cadouri ca rod al acțiunilor lor caritabile. Ca și în anii precedentți, acum, când sărbătorile de iarnă bat la ușă, au reușit să aducă un zambet pe chipul acestor copii aflaţi în dificultate. Moșul le-a ascultat dorința și 38 de copii de la Centrul de zi Agigea au primit ghete de iarnă.
Cei 55 de copii de la Centrul de zi Traian au găsit fiecare în pungile-surpriză: șosete, chiloți, maieuri, tricouri, pijamale și papuci. Tot la Traian, alaturi de rotarieni, liceul Decebal din Constanța, a dăruit haine și jucarii. Bineînțeles că, toți copii au primit în dar și câte o punguță cu mult doritele dulciuri.
„Pe această cale, dorim să mulţumim următorilor parteneri care au participat în mod gratuit în realizarea celor două concerte caritabile: Club Doors, Grupul Creston, Toddy, Paradox Theory, Tomy Weissbuch, colindători de la Colegiul de Arte Regina Maria. De asemenea, au donat: Hotel Prestige, Coremar șsi Romania Euroest. Nu în ultimul rând, dorim să mulţumim suporturilor media care au înţeles şi înţeleg să vină în sprijinul rotarienilor prin mediatizarea acţiunilor sau a proiectelor noastre, iniţiative care se învârt numai în sfera caritabilului sau în cea de a veni în sprijinul comunităţii. Rotary Serving Humanity sau Binele Mai Presus de Sine, acestea sunt cuvintele care animă şi definesc rotarienii”, se arată în comunicatul oficial al Rotary Club Cetatea Tomis.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top