Ştiri

Robert Boroianu: Constănțeni, ce aveți de pierdut votând oameni noi, onești, profesioniști, care sunt deja realizați și care nu intră în politică pentru avantaje?

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Robert Boroianu, îi îndeamnă pe constănţenii care își doresc un viitor mai bun pentru județul lor, să vină la vot și să le acorde încrederea candidaților Partidului Național Liberal. 

„În această campanie cerem votul fiecărui constănțean care dorește un viitor mai bun pentru orașul și județul său. Singurul mod prin care putem să schimbăm situația în care se găsește Constanța este să schimbăm politicienii care reprezintă județul. Nu putem găsi o rezolvare la problemele noastre bazându-ne pe aceiași oameni politici care au adus județul nostru în starea actuală. Pentru un viitor mai bun este nevoie de oameni politici noi, validați de o prezență semnificativă la vot. Îi întreb pe constănțeni direct: ce aveți de pierdut votând PNL la aceste alegeri? Nu ați mai votat până în prezent cu Ana Marcu, Bogdan Huțucă, George Niculescu, Lucia Varga, Vergil Chițac, Costel Stanca etc. Constănțeni, ce aveți de pierdut votând oameni noi, onești, profesioniști, care sunt deja realizați și care nu intră în politică pentru avantaje?”, a declarat liderul liberal.

 

Robert Boroianu a lansat și un atac la adresa PSD, pe care îl consideră vinovat pentru situația în care găsește județul.

„Nu există, probabil, un exemplu mai clar al eșecului conducerii PSD decât Constanța. Aflată până în urmă cu mai puțin de un deceniu pe locul doi, ca importanță, după București, cu un potențial imens de dezvoltare, Constanța alunecă, încet și sigur, spre mediocritate. Dacă PSD își propunea să distrugă acest județ în mod intenționat, probabil nu ar fi reușit să ajungă la un rezultat mai bun. Constanța a fost întrecută în această perioadă la capitole precum creștere economică, salariul mediu, calitatea vieții, dezvoltare industrială, investiții atrase etc. de către județele Cluj și Timiș, iar în viitorul apropiat va fi depășită și de către Brașov și Bihor”, a mai precizat candidatul PNL, nu înainte de a lansa un mesaj pentru cei care încă nu sunt hotărați să vină la vot:

„Cei 16 ani de politici PSD pentru Constanța au produs doar sifonarea banului public, corupție, sărăcie, pierderea investițiilor, distrugerea infrastructurii, închiderea spitalelor, și lista poate continua la nesfârșit. A venit momentul ca cei vinovați să fie trași la răspundere pentru ceea ce au făcut acestui județ. Indiferența față de votul de pe 11 decembrie nu este o soluție! Chiar dacă nu vă veți prezenta la vot, veți vota indirect pentru aceiași oameni care au fost în Parlament până acum și care nu au făcut nimic pentru Constanța și pentru constănțeni”, a concluzionat Robert Boroianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top