Opinii

Renovare completă a şcolii de arte şi meserii din 23 August

Clădirea şcolii de arte şi meserii din localitatea 23 August a fost renovată şi modernizată din temelii, lucrările fiind terminate cu o lună înainte de termen.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

În anul şcolar 2007-2008 care tocmai s-a încheiat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, prin Ministerul Educaţiei şi Cercetării, a alocat suma de 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea interiorului şi exteriorului acestei unităţi de învăţământ. În acest sens, a fost înlocuită tâmplăria şi au fost renovate atât acoperişul, cât şi faţada clădirii. Pentru ca şcolarii din localitate să beneficieze de cele mai bune condiţii de desfăşurare a activităţilor educaţionale, aceasta a fost dotată şi cu instalaţii termice şi mobilier nou. Şeful administraţiei locale din comuna 23 August, Mugur Mitrana, a declarat că suma iniţială a fost ulterior suplimentată cu 50%, la solicitarea Consiliului Local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top