Politic

Remus Negoi: Trenurile vor circula mai repede pe ruta Constanța – Mangalia

Senatorul Remus Negoi anunță că 3,896 miliarde de euro sunt puse la dispoziția României pentru sectorul feroviar, bani cu care se va moderniza parcul de vagoane si locomotive și se va crește viteza comercială pe principalele rute de transport feroviar. Pe zona noastră, vor fi efectuate lucrări de electrificare și modernizare a tronsonului care leagă Constanța de sudul litoralului.
„Proiectul este inclus în Planul Național de Reconstrucție pentru infrastructura feroviară.
3,896 miliarde de euro sunt puse la dispoziția României pentru sectorul feroviar.
Concret, cu acești bani vom putea să modernizăm parcul de vagoane si locomotive și să creștem viteza comercială pe principalele rute de transport feroviar.
Trenurile vor circula fără restricții de viteză pe rutele: București – Craiova, București – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Suceava, București – Pitești – Craiova, București – Iași.
Pe rutele Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor, Videle – Giurgiu, Constanța – Mangalia se vor face lucrări de electrificare și modernizare a căii ferate, ceea ce va permite trenurilor să circule mai repede.
Tot cu banii din PNRR ne propunem să îmbunătățim serviciile pentru trenurile metropolitane: orar cadențat, frecvență mai mare a trenurilor pe rutele cele mai solicitate, corelarea cu alte mijloace de transport”, a transmis Remus Negoi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top